Kulcsrakész értékesítési szolgáltatások

Egyedülálló szolgáltatásokat kínálunk mind a vásárlók, mind az eladók számára: amellett, hogy összehozzuk az érintett feleket, végigkísérjük az egész adásvételi folyamatot, a tárgyalástól egészen az átadásig. Ez a segítség olyan esetekben különösen hasznos lehet, amikor az eladó vagy a vevő külföldön él, és nem tud személyesen megjelenni minden tárgyaláson.

Gyakran előfordul, hogy egy ingatlanprojekten belül több lakás kezelését is mi látjuk el, mivel a Bradley Edwards nemcsak az Ön lakását, hanem a teljes épületet is jól ismeri. Ha parkolóra lenne szüksége, de a kiválasztott lakáshoz nem tartozik garázs, elképzelhető, hogy ugyanabban az épületben egy másik ügyfelünk rendelkezik olyan parkolóhellyel, amit el akar adni. A legtöbb eladó lakásunkat az utóbbi években mi kezeltük, így több évre visszamenő pénzügyi és műszaki feljegyzésekkel rendelkezünk a lakással kapcsolatban. Ezért néha előfordul, hogy a tulajdonosnál is jobban ismerjük ezeknek a lakásoknak az állapotát és helyzetét.

A Bradley Edwards által kezelt lakások esetében cégünk intézte a közüzemi és közös költség befizetéseket, így garantálni tudjuk, hogy nincsenek rejtett tartozások. Lakásainkat nullás igazolással és energetikai tanúsítvánnyal adjuk át.

Ha ingatlanbefektetést keres, nemcsak kiváló ingatlankezelési szolgáltatásokat, hanem befektetési értékajánlatot is nyújtunk az Ön számára. Az első naptól kezdve  igényes bérlőt biztosítunk Önnek hosszú távra, és kézbe vesszük új lakása napi ügyeit. Angolul, spanyolul és oroszul beszélő jogászokkal és könyvelőkkel dolgozunk együtt, akik széleskörű szakmai tanácsot nyújtanak az Ön számára a vonatkozó jogi és adózási kérdésekkel kapcsolatban.