Mi különbözteti meg a Bradley-t a versenytársaitól?

Bradley egy mintegy 500 egyedi lakás kezelését végző piacvezető cég. - Mindent az Önhöz hasonló külföldi lakástulajdonosok
és befektetők érdekében.

A Bradley Edwards and Associates Kft.  azért jött létre, hogy a magyar piacon befektető, külföldön élő ügyfelek számára színvonalas, az ingatlan elhelyezkedésétől független szolgáltatásokat nyújtson. Több, mint 10 éve nyújtunk ingatlankezelési szolgáltatásokat Írországban, Angliában, Spanyolországban, Törökországban, az Egyesült Államokban, Franciaországban, Németországban, Svédországban és Oroszországban élő tulajdonosok számára. Bérlőink között tudhatjuk a Spanyol, a Török és a Pakisztáni Nagykövetséget, valamint olyan céges bérlőket, mint az Exxon, a GE és az ING. Nem meglepő, hogy lakásaink 95-97 százaléka folyamatosan ki van adva.

Ügyfeleink számára elkötelezett, több nyelven beszélő ingatlankezelőket biztosítunk, akik felelnek az Ön ingatlanáért, és nemcsak üzleti, hanem személyes kapcsolatot is ápolnak Önnel. Ingatlanja elhelyezkedésétől és méretétől függetlenül szigorúan odafigyelünk a bérleti díj és a számlák ellenértékének a beszedésére, valamint a befizetésekre. Valamennyi adat tárolását és kezelését egy integrált ügyfélkezelő szoftver végzi, ami leegyszerűsíti a folyamatokat, proaktívan figyeli a munkafolyamatokat, követ minden fontos időpontot és információt, továbbá lehetővé teszi a hatékony, naprakész jelentések készítését. A lakástulajdonosok számára negyedéves pénzügyi beszámolókat biztosítunk, magyar forint és euró alapú elszámolással.