Bútorozás

A budapesti lakások túlnyomó többségét ha nem is teljesen, de bizonyos mértékig bútorozottan adjuk ki. Mivel erre van igény a bérlők részéről, ezért ezeket a lakásokat bérlik ki legkönnyebben. A Bradley széleskörű helyi piacismerete biztosítja, hogy a legjobb bútorcsomagot nyújtsuk az Ön számára, ugyanakkor megkíméljük attól, hogy túlságosan sokat költsön bútorokra, szükségtelenül felőrölve bérbeadásból származó jövedelmét.

A Bradley tisztában van ügyfelei szükségleteivel, amivel lehetővé teszi, hogy Ön kiválassza a szükséges paramétereket és minőséget, és segítségére van abban, hogy eldöntse, a rendelkezésre álló üres teret dolgozószobaként vagy plusz hálószobaként hasznosítsa-e, hogy kihúzható fotelágyat vagy sztenderd fotelt válasszon-e, valamint, hogy a bérlőjének szüksége van-e például mosogatógépre, vagy egy nagyobb televízióra.

Több éves tapasztalattal rendelkezünk a lakások berendezésében, és több ezer bérleti szerződést írtunk alá. Sokszor a tulajdonosoknál is jobban tudjuk, mire van szükség egy bérbe adott lakásban, de a lakberendezőknél biztosan.

Megoldásainkat gyorsan tudjuk minden igényhez igazítani. Könnyen kalkulálható, könnyen beilleszthető berendezés, amely segít gyorsan piacképessé tenni egy lakást.