Budapest VII. kerület Klauzál tér

100.000.000 Ft

300.571
ID: KLAUZAL SHOP
Eladó Üzlethelyiség / Utcai bejárattal
Budapest VII. kerület Eladó Üzlethelyiség Klauzál térBudapest VII. kerület Eladó Üzlethelyiség Klauzál térBudapest VII. kerület Eladó Üzlethelyiség Klauzál térBudapest VII. kerület Eladó Üzlethelyiség Klauzál térBudapest VII. kerület Eladó Üzlethelyiség Klauzál térBudapest VII. kerület Eladó Üzlethelyiség Klauzál térBudapest VII. kerület Eladó Üzlethelyiség Klauzál térBudapest VII. kerület Eladó Üzlethelyiség Klauzál térBudapest VII. kerület Eladó Üzlethelyiség Klauzál térBudapest VII. kerület Eladó Üzlethelyiség Klauzál tér
Elhelyezkedés 1072 Budapest VII. kerület
Klauzál tér
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Üzlethelyiség / Utcai bejárattal
Alapterület 97 m2
Emelet Földszint

Eladásra kínálunk egy 97 nm-es üzlethelyiséget a belvárosban, a VII. kerületi Klauzál téren.


Az üzlethelyiség

A 97 nm-es, utcai bejáratú üzlethelyiség teljesen bútorozatlan és gépesítetlen. A földszinti üzlettéren kívül rendelkezik egy galériával is, mely nem csak eladótérnek használható, ugyanakkor itt került kialakításra az iroda, illetve itt található az egyik mosdó is, mely 2 WC-vel és egy kézmosóval lett ellátva. A tágas földszinti résznek köszönhetően itt kialakítható akár egy nagyobb konyha vagy pénztár is, jelenleg egy street food bár részére van bérbe adva az ingatlan. Nagy méretű ablakainak köszönhetően szinte az egész nap folyamán természetes fény árasztja el a helyiség nagy részét. Az üzlethelyiség továbbá rendelkezik egy pinceszinttel is, mely raktárnak kiválóan alkalmas. A lépcsőn lesétálva két különálló helyiség található, melyekből akár további irodák is kialakíthatóak. A helyiség jelenleg is bérbe van adva, a bérleti díj 380.000 HUF + ÁFA havonta.

A környék

A Klauzál tér a Király utca és a Wesselényi utca közötti szakaszon helyezkedik el, így rendkívül forgalmas, a nap minden szakában sok turista és fiatal fordul meg a téren. A környéket rengeteg étterem, üzlet, kávézó és szórakozóhely jellemzi, így mindenképpen központi az ingatlan elhelyezkedése, befektetésnek kiváló. A 4-6 villamos megállója mindössze pár perc sétára található, emellett pedig busz (9) és troli (78) megálló is található a közelben. A tér továbbá autóval is egyszerűen megközelíthető.

Irányár: 100.000.000 Ft