Budapest VI. kerület
Terézváros (Nagykörúton belül) Teréz körút

1.100.000

445.269.000 Ft
ID: Teréz-shop
Eladó Üzlethelyiség / Utcai bejárattal
Budapest VI. kerület Eladó Üzlethelyiség Teréz körútBudapest VI. kerület Eladó Üzlethelyiség Teréz körútBudapest VI. kerület Eladó Üzlethelyiség Teréz körútBudapest VI. kerület Eladó Üzlethelyiség Teréz körútBudapest VI. kerület Eladó Üzlethelyiség Teréz körút

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 1067 Budapest VI. kerület
(Terézváros (Nagykörúton belül))
Teréz körút
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Üzlethelyiség / Utcai bejárattalAlapterület 230 m2
Emelet Földszint

Leírás

Eladásra kínálunk egy 230 nm-es üzlethelyiséget a belváros VI. kerületében, a Teréz körúton.

Az üzlethelyiség

A 230 nm-es utcai bejáratú üzlethelyiség több részből áll. Az ingatlanba belépve rögtön az eladótér első felébe érkezünk, innen egyenesen nyílik a részben fallal elválasztott második tér. A harmadik eladótérhez egyenesen továbbmenve egy kisebb lépcsőn juthatunk fel. Itt került kialakításra egy próbafülke és egy kisebb iroda/raktárhelyiség is. A három eladótér együtt több, mint 180 nm, mely rendkívül tágas és nagy ablakainak köszönhetően a nap nagy részében természetes fényt kap. Az üzlethelyiség az eladótereken kívül rendelkezik több, kisebb helyiséggel is. Az ingatlan hátsó részében kapott helyet az étkező, öltöző, konyha, egy előszoba, illetve több toalett is. Ezenkívül az épület alatt található egy pincehelyiség, melyből kb. 229 nm tartozik az üzlethez. Lokációjának és adottságainak köszönhetően kiváló lehetőség befektetőknek, vagy egy hosszútávú sikeres vállalkozás kialakításához. A helyiség jelenleg is bérbe van adva, a bérleti díj 1.350.000 HUF + ÁFA havonta. A körúti elhelyezkedés biztosítja a nagy gyalogos és autós forgalmat, továbbá az egyszerű megközelíthetőséget.

A környék

Az üzlethelyiség a Teréz körút Nyugati pályaudvar és Oktogon közötti részén helyezkedik el, így könnyen megközelíthető. A 4-6 villamos, M1, M3 metróvonalak és több buszmegálló is mindössze pár perc sétára található, autóval pedig a mellékutcákban, illetve a körúton is meg lehet állni. Néhány méteren belül helyezkedik el több étterem, kávézó, élelmiszerbolt és üzlet is. A Teréz körút a város egyik központi része, nagy forgalommal rendelkezik, így mindenképpen remek befektetés.

Irányár: 1.100.000 EUR + Áfa