Budapest IX. kerület
Ferencváros-Belváros

34.260.000 Ft

105.568
ID: 2
Eladó Lakás
Budapest IX. kerület Eladó LakásBudapest IX. kerület Eladó LakásBudapest IX. kerület Eladó LakásBudapest IX. kerület Eladó LakásBudapest IX. kerület Eladó LakásBudapest IX. kerület Eladó LakásBudapest IX. kerület Eladó LakásBudapest IX. kerület Eladó LakásBudapest IX. kerület Eladó Lakás
Elhelyezkedés 1092 Budapest IX. kerület
(Ferencváros-Belváros)
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás
Alapterület 40 m2
Szobaszám 1
Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Állapot Építés alatt
Komfort Összkomfortos
Emelet 1. emelet
Lift Van
Fűtés Központi fűtés
Akadálymentesített Igen
Kilátás Utcára néző
Parkolás Teremgarázs
Extrák Jogilag újépítésű
Tehermentes

BUDAPEST BELVÁROSÁBAN, A KÁLVIN TÉRNÉL, FELSŐ KATEGÓRIÁS ÚJ ÉPÍTÉSŰ 1.EMELETI, 40 NÉGYZETMÉTERES AMERIKAI KONYHÁS GARZON ELADÓ!
Az ingatlan az első emeleten található, utcai nézetű, világos. A kivitelezés kompromisszumok nélkül, a lehető legjobb építőanyagok felhasználásával történik. A lakás alapterülete 40 négyzetméter, egy szobás, ezért az összes fennmaradó helyiség tágasnak számít, főleg ebben a kategóriában. Előszobája, kádas fürdőszobája kényelmes méretű, szobája 16 négyzetméteres, illetve teljes mértékben felszerelt konyhával kerül átadásra.
A 2018 harmadik negyedévére elkészülő épületegyüttes minőségi szolgáltatásokkal készül kielégíteni tulajdonosai méltán magas elvárásait. A portaszolgálat, fitnesz terem, Finn és Török szauna a tökéletes kikapcsolódást biztosítja az egész családnak!
Az épület kilóg a szokványos pesti látképből, mert a lehető legtöbb zöld felület felhasználásra a tervezés legelejétől kezdve készültek, rengeteg terasszal, belső parkkal és füvesített tetővel.
Minden ingatlanhoz megvásárolható egy parkolóhely a 76 férőhelyes mélygarázsban.
A környék sajátossága a fiatal, pezsgő légkör, és az igazi belvárosi életérzés. A környéken Színház, mozi és múzeumok biztosítják a minőségi kikapcsolódást, viszont mivel egy forgalom csökkentett, egyirányú utcában található az ingatlan, ezért a belváros egyik legnagyobb átkával, a zajjal nem kell számolni.
Az ingatlan tömegközlekedése kiváló, Metró, villamos, és éjszakai buszjáratok állnak rendelkezésre, 100 méteren belül!
Ha felkeltette érdeklődését ez páratlan ajánlat várom megtisztelő hívását 0-24 óráig, hétvégén is.