Budapest IX. kerület
Ferencváros-Belváros Erkel utca

76.740.000 Ft

236.014
ID: 23
Eladó Lakás / Újépítésű
Budapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utca
Elhelyezkedés 1092 Budapest IX. kerület
(Ferencváros-Belváros)
Erkel utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / Újépítésű
Alapterület 87 m2
Szobaszám 3
Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Állapot Építés alatt
Komfort Dupla komfortos
Emelet 3. emelet
Lift Van
Fűtés Központi fűtés
Erkély Igen
Akadálymentesített Igen
Kilátás Utcára néző
Parkolás Teremgarázs
Extrák Tehermentes
Jogilag újépítésű

BUDAPEST BELVÁROSÁBAN ,A KÁLVIN TÉRNÉL ÚJ ÉPÍTÉSŰ, FELSŐ KATEGÓRIÁS 3. EMELETI, 86 NÉGYZETMÉTERES, KÉT SZOBA PLUSZ NAPPALIS, ERKÉLYES LAKÁS ELADÓ!
Az ingatlan az 3. emeleten található, utcai nézetű, világos. A kivitelezés kompromisszumok nélkül, a lehető legjobb építőanyagok felhasználásával történik. A lakás alapterülete 86 négyzetméter, két hálószoba plusz nappali kialakítású. A lakás rendelkezik egy erkéllyel, egy tágas étkezővel és egy teljesen felszerelt konyhával is.
A 2018 harmadik negyedévére elkészülő épületegyüttes minőségi szolgáltatásokkal készül kielégíteni tulajdonosai méltán magas elvárásait. A portaszolgálat, fitnesz terem, Finn és Török szauna a tökéletes kikapcsolódást biztosítja az egész családnak!
Az épület kilóg a szokványos pesti látképből, mert a lehető legtöbb zöld felület felhasználásra a tervezés legelejétől kezdve készültek, rengeteg terasszal, belső parkkal és füvesített tetővel.
Minden ingatlanhoz megvásárolható egy parkolóhely a 76 férőhelyes mélygarázsban.
A környék sajátossága a fiatal, pezsgő légkör, és az igazi belvárosi életérzés. A környéken Színház, mozi és múzeumok biztosítják a minőségi kikapcsolódást, viszont mivel egy forgalom csökkentett, egyirányú utcában található az ingatlan, ezért a belváros egyik legnagyobb átkával, a zajjal nem kell számolni.
Az ingatlan tömegközlekedése kiváló, Metró, villamos, és éjszakai buszjáratok állnak rendelkezésre, 100 méteren belül!
Ha felkeltette érdeklődését ez páratlan ajánlat várom megtisztelő hívását 0-24 óráig, hétvégén is.