Budapest IX. kerület
Ferencváros-Belváros Erkel utca

78.290.000 Ft

241.241
ID: 11
Eladó Lakás / Újépítésű
Budapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utca
Elhelyezkedés 1092 Budapest IX. kerület
(Ferencváros-Belváros)
Erkel utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / Újépítésű
Alapterület 62 m2
Szobaszám 2
Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Állapot Építés alatt
Komfort Összkomfortos
Emelet 1. emelet
Lift Van
Fűtés Központi fűtés
Erkély Igen
Akadálymentesített Igen
Kilátás Kertre, parkra néző
Parkolás Teremgarázs
Extrák Jogilag újépítésű
Tehermentes

BUDAPEST BELVÁROSÁBAN, A KÁLVIN TÉRNÉL ÚJ ÉPÍTÉSŰ, FELSŐ KATEGÓRIÁS 1. EMELETI, 58 NÉGYZETMÉTERES, KÉT SZOBÁS, ERKÉLYES LAKÁS ELADÓ!
Az ingatlan az 1. emeleten található, utcai nézetű, világos. A kivitelezés kompromisszumok nélkül, a lehető legjobb építőanyagok felhasználásával történik. A lakás alapterülete 49 négyzetméter, két szobás, külön bejáratú. Előszobája, kádas fürdőszobája, étkezője komfortos méretű, továbbá rendelkezik még egy teljesen felszerelt konyhával, illetve erkéllyel is.
A 2018 harmadik negyedévére elkészülő épületegyüttes minőségi szolgáltatásokkal készül kielégíteni tulajdonosai méltán magas elvárásait. A portaszolgálat, fitnesz terem, Finn és Török szauna a tökéletes kikapcsolódást biztosítja az egész családnak!
Az épület kilóg a szokványos pesti látképből, mert a lehető legtöbb zöld felület felhasználásra a tervezés legelejétől kezdve készültek, rengeteg terasszal, belső parkkal és füvesített tetővel.
Minden ingatlanhoz megvásárolható egy parkolóhely a 76 férőhelyes mélygarázsban.
A környék sajátossága a fiatal, pezsgő légkör, és az igazi belvárosi életérzés. A környéken Színház, mozi és múzeumok biztosítják a minőségi kikapcsolódást, viszont mivel egy forgalom csökkentett, egyirányú utcában található az ingatlan, ezért a belváros egyik legnagyobb átkával, a zajjal nem kell számolni.
Az ingatlan tömegközlekedése kiváló, Metró, villamos, és éjszakai buszjáratok állnak rendelkezésre, 100 méteren belül!
Ha felkeltette érdeklődését ez páratlan ajánlat várom megtisztelő hívását 0-24 óráig, hétvégén is.