Budapest IX. kerület
Ferencváros-Belváros Erkel utca

203.530.000 Ft

625.957
ID: 6
Eladó Lakás / Újépítésű
Budapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Erkel utca
Elhelyezkedés 1092 Budapest IX. kerület
(Ferencváros-Belváros)
Erkel utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / Újépítésű
Alapterület 154 m2
Szobaszám 5
Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Állapot Építés alatt
Komfort Luxuslakás
Emelet 8. emelet
Lift Van
Fűtés Központi fűtés
Erkély Igen
Akadálymentesített Igen
Kilátás Panorámás
Parkolás Teremgarázs
Extrák Jogilag újépítésű
Tehermentes

BUDAPEST BELVÁROSÁBAN, A KÁLVINT TÉRNÉL ÚJ ÉPÍTÉSŰ, HETEDIK ÉS NYOLCADIK EMELETI, 154 NÉGYZETMÉTERES, KÉTSZINTES, DUPLA TERASZOS, ÖT SZOBÁS LAKÁS ELADÓ!
Az ingatlan a hetedik és a nyolcadik emeleten található, utcai nézetű, világos. A kivitelezés kompromisszumok nélkül, a lehető legjobb építőanyagok felhasználásával történik. A lakás alapterülete 154,7 négyzetméter, 4 hálószobás plusz nappali kialakítású. Az ingatlan alsó szintjén minden hálószobához tartozik egy óriási terasz, fürdőszoba és gardrób helyiség. Az ingatlan felső szintjén szintén fellelhető két hálószoba, az egyikhez gardrób a másikhoz pedig külön erkély tartozik, de természetesen ezen a szinten is megtalálható egy fürdőszoba.
Az ingatlan óriási nappalival, tágas étkezővel és teljes mértékben felszerelt konyhával kerül átadásra.
A 2018 harmadik negyedévére elkészülő épületegyüttes minőségi szolgáltatásokkal készül kielégíteni tulajdonosai méltán magas elvárásait. A portaszolgálat, fitnesz terem, Finn és Török szauna a tökéletes kikapcsolódást biztosítja az egész családnak!
Az épület kilóg a szokványos pesti látképből, mert a lehető legtöbb zöld felület felhasználásra a tervezés legelejétől kezdve készültek, rengeteg terasszal, belső parkkal és füvesített tetővel.
Minden ingatlanhoz megvásárolható egy parkolóhely a 76 férőhelyes mélygarázsban.
A környék sajátossága a fiatal, pezsgő légkör, és az igazi belvárosi életérzés. A környéken Színház, mozi és múzeumok biztosítják a minőségi kikapcsolódást, viszont mivel egy forgalom csökkentett, egyirányú utcában található az ingatlan, ezért a belváros egyik legnagyobb átkával, a zajjal nem kell számolni.
Az ingatlan tömegközlekedése kiváló, Metró, villamos, és éjszakai buszjáratok állnak rendelkezésre, 100 méteren belül!
Ha felkeltette érdeklődését ez páratlan ajánlat várom megtisztelő hívását 0-24 óráig, hétvégén is.